Ce spray de protecție termică recomand? Descoperiți produsele mele preferatelor!

Cât de des folosiți un aparat de stilizare termică sau un foehn? Plăcile de păr, rolele termice, ondulatoarele… Toate acestea ajută la obținerea unei coafuri de vis, însă folosirea excesivă duce de cele mai multe ori la distrugerea totală a părului. Aceste dispozitive lipsesc părul de apă, lăsându-l îngrozitor de deshidratat. Cum să protejăm părul împotriva căldurii în acest caz? Eu folosesc un remediu minunat – un spray de protecție termică – de fiecare dată când folosesc foehnul. Descoperiți cum acționează aceste produse și care merită testat!

Spray-uri de protecție termică. Care este cel mai bun?

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

nanoil HŐVÉDŐ SPRAY

Acesta este spray-ul meu preferat de protecție termică care acționează minunat și nu mă dezamăgește niciodată. Înainte de a crea un scut extrem de eficient împotriva căldurii, are efect de îngrijire, lăsând părul neted și strălucitor timp de multe ore. Îmi menține coafura impecabilă toată ziua. Îl ador pentru substanțele nutritive infuzate în formulă: acest spray termic este bogat în proteine de mătase care hrănesc, netezesc și înfrumusețează părul, prevenind electrizarea și efectul static care, de obicei, îmi afectează părul. Iată sfatul meu pentru voi: Nanoil Heat Protectant Spray are un efect atât de incredibil de stimulare a strălucirii încât îl folosesc pe tot parcursul zilei, nu doar înainte de uscarea cu foehnul. Îmi place cât de neted și catifelat devine părul după aplicarea acestui produs. Cred că este singurul spray de protecție termică din câte am testat care mă impresionează atât de mult. Bonus: parfum incredibil și preț minunat! <3

Több információ a hivatalos honlapon – nanoil.hu

OUAI HEAT PROTECTION SPRAY

Cunoașteți produsele lansate de OUAI? Sunt produse de lux, așa că mă așteptam la rezultate uimitoare. Nu am fost dezamăgită! În afara protecției uimitoare împotriva deteriorării termice, acționează ca un fixativ eficient. Îmi menține aspectul perfect al părului timp de multe ore. Ouai Heat Protection Spray este conceput pentru părul subțire și slăbit, care are nevoie de protecție puternică împotriva căldurii. Păcat că are un preț atât de mare și se consumă rapid. Nu este o opțiune economică.

BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL HEAT/UV PROTECTIVE

Are o denumire lungă, nu-i așa? Uleiul ”invizibil” este destul de eficient în protejarea părului vara. Dacă sunteți în căutarea unui produs care protejează părul împotriva deteriorării UV, atunci Bumble and Bumble Oil se va asigura că soarele nu provoacă niciun rău părului. Acest cosmetic combină șase uleiuri ușoare. Este eficient în hrănirea și stimularea strălucirii părului, dar trebuie folosit rar din cauza efectului posibil de aplatizare și îngrășare a părului. Costă mult, dar protejează bine.

KÉRASTASE GENESIS DÉFENSE THERMIQUE

Genesis Défense Thermique este mai mult un balsam leave-in de consolidare decât un spray de protecție termică obișnuit, însă mulți bloggeri laudă efectul său de protejare termică. Are o formulă ușoară, care nu supraîncarcă părul, însă am mirosit alcool la aplicare. Genesis Défense Thermique durează mult timp, însă prețul nu este atractiv. L-am inclus în această prezentare deoarece este popular, însă nu mi-a oferit un păr incredibil de neted precum Nanoil sau OUAI.

MOROCCANOIL COLOR COMPLETE SPRAY

Este un spray leave-in de îngrijire care ar trebui să hrănească și hidrateze părul. Am fost tentată să-l încerc deoarece este conceput pentru înfrumusețarea și intensificarea culorii părului. Totuși, oferă protecție termică? Nu este suficient de puternic, însă protejează împotriva căldurii datorită uleiurilor infuzate în formulă. Acestea au o acțiune ușoară de protecție împotriva temperaturilor ridicate. Produsul include, printre altele, ulei de argan, ulei de floarea-soarelui și ulei de ricin. Ca să fiu sinceră, cred că lista de ingrediente este prea lungă. Totuși, spray-ul oferă părului un aspect mai frumos.

Voi vă protejați părul împotriva căldurii? Dacă da, ce folosiți? Dezvăluți-ne, vă rog, produsele voastre preferate! 🙂

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk
0 shares