Smink tárolás és rendszerezés

Ha olyan vagy, mint a legtöbb sminkrajongó, akkor valószínűleg rengeteg sminke van. Azonban az összes alapozótól, szemhéjpúdertől és rúzstól könnyen rendetlenség alakulhat ki. Ebben a bejegyzésben megosztunk néhány hasznos tippet a smink tárolására és rendszerezésére.

Tárolók és rendszerezők használata

A smink tárolók és rendszerezők nagyszerű módja annak, hogy rendben tartsuk a sminkjeinket. Vannak különböző típusú tárolók, mint például az átlátszó akril tárolók, amelyek lehetővé teszik, hogy lássuk a bennük tárolt termékeket. De léteznek szövetből készült tárolók is, amelyek könnyen hordozhatók, és néhányuknak vannak külön zsebeik az egyes sminktermékeknek.

Alapokat tárolása

Az alapozókat könnyedén tárolhatjuk függőlegesen egy szép kosárban vagy tárolóban. A legtöbb alapozó flakonja stabil és nem borul fel, így könnyű hozzáférni és megtalálni az általunk keresett árnyalatot.

Szemhéjpúderek tárolása

A szemhéjpúderek tárolásához a legjobb egy tároló, ami lehetővé teszi, hogy lássuk a paletták tetejét. Így könnyedén megtaláljuk azt a színt, amit keresünk. A nagyobb paletták számára ajánlott egy speciális paletta tároló, ami elég nagy ahhoz, hogy befogadja őket.

Rúzsok tárolása

A rúzsokat függőlegesen kell tárolni, hogy könnyen láthassuk a színeket. Az akril rúzstárolók ideálisak, mert lehetővé teszik, hogy minden rúzst egymás mellett tárolhassunk, és könnyen hozzáférhessünk az összes árnyalathoz.

Smink tárolása színek szerint

Ha nagyon sok sminke van, akkor érdemes lehet színek szerint rendezni őket. Például az összes rózsaszín árnyalatú rúzst és szemhéjpúdert tárolhatjuk együtt, hogy könnyebben megtaláljuk őket. Ezzel az módszerrel könnyebben összeállíthatjuk a sminkünket a különböző színekhez.

Címkézés

A címkézés segíthet abban, hogy könnyebben megtaláljuk a keresett termékeket. Ha olyan tárolókat használunk, amelyekben nem láthatóak a termékek, akkor címkézhetjük őket. Így, ha például keresünk egy bizonyos rúzst, egyszerűen csak meg kell keresnünk a „rúzs” címkét.

Összefoglalva, a smink tárolása és rendszerezése nemcsak rendet teremthet a kollekcióban, hanem megkönnyítheti a sminkelést is. Reméljük, hogy ezek a tippek segítenek abban, hogy rendszerezze és tárolja sminktermékeit!

Szeretnél még több tippet a smink tárolására és rendszerezésére? Látogass el a blogunkra, ahol még több hasznos tippet, trükköt és ötletet találsz a sminkhez és annak tárolásához!

Szerző: SminkGuru

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk
0 shares