Hogyan használjuk a Batiste száraz sampont

Sziasztok Lányok!

A frizurát tartósabbá teszi, felszívja a faggyú felesleget, simítja a hajat és megszünteti a kellemetlen szagot. Így működik a Batiste száraz sampon, az egyik kedvenc termékem. Mindig a közelben tartom, mert sok esetben hasznos. Mikor is pontosan? Olvass tovább.

Miért olyan jó a száraz sampon?

Fő összetevője a rizs keményítő. Ez az oka annak, hogy a termék elnyeli a faggyút, és megakadályozza, hogy a fejbőr túl zsíros legyen. Ezenkívül a száraz samponok simítják a felületeket, enyhítik az irritációt, csökkentik a bőr viszketését és megszüntetik a bőrpírt. Továbbá, a száraz samponok felemelik a hajat a gyökereitől, megduplázva a frizura volumenét. Hogyan használhatjuk ezeket a termékeket?

A száraz sampon mattítja a bőrt

Ha zsíros vagy kombinált bőröd van, válassz száraz sampont, amely elnyeli a faggyú felesleget. Jó ötlet lehet, hogy a száraz sampon mini változatát mindig a táskádban hord. Hidd el nekem, jó hasznát veszed majd kevésbé várt helyzetekben. De hogyan használjuk a száraz sampont az arcra? Fújd a terméket egy anyagra, majd kend el a fényes, zsíros arcrészen. Annak érdekében, hogy még jobb hatást érjünk el, a sampon használata előtt alkalmazzunk bőrtisztító folyadékot, amely összegyűjti a faggyút és az alapozó felesleget. Az utolsó lépés az arc púderezése és egy kis arcpirosító felvitele.

Száraz sampon az izzadt kezek és lábak számára

A száraz sampon jó alternatívája a lábpermetnek vagy az antibakteriális kézkrémnek is. A száraz sampon képes összegyűjteni a verejtéket és baktériumokat, megszüntetni a „ragadós kéz” érzést, és csökkenteni a kellemetlen szagokat. A szagokról beszélve a száraz samponok kellemes aromájúak, ami növeli a termék használatának örömét. Fújd a terméket a tenyeredre, a lábadra, valamint a zoknira és cipőbe.

A száraz sampon felfrissíthet egy szőnyeget is akár?

Igen! A száraz sampont arra is használhatjuk, hogy a szőnyeg újra jól nézzen ki. Csak permetezd a terméket a szőnyeg felületére, várj kb. 30 percet és porszívózz fel. A hatás? A szőnyeg bolyhosabb lesz, és kellemetlen szagoktól mentes. Ha otthon kutyát vagy macskát tartasz, ez a megoldás tökéletes lehet a számodra.

Tudsz a száraz sampon egyéb felhasználási módjairól is? Ne habozz megosztani velünk!

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares