Teszteltem a Nanoil Heat Protectant Spray-t! Kíváncsi vagy a véleményemre?

nanoil heat protectant spray

Kedves Olvasóim! A mai nap igencsak különleges! Kifejezetten miattatok teszteltem azt a hajápoló terméket, aminek a véleményezését már hetek óta kértétek tőlem. Hogy miről is beszélek? Persze, hogy a Nanoil Heat Protectant Spray-ről. Megéri a pénzét? Mit adhat számodra?

Mi a Nanoil Heat Protectant Spray?

Mint már tudhatjátok, szeretem, ha a hajam sima és tökéletesen egyenes. Éppen ezért a hajvasalót tartom a legjobb  barátomnak. Gyakran előfordul, hogy amikor munkába készülök, hajszárítót használok, ami szintén nem kíméli a hajat. Sajnos nem tudok lemondani a reggeli hőkezelésről, mert a hajam borzalmasan néz ki hajvasaló nélkül.

Szerencsére úgy tűnik, nem kell tovább aggódnom, hogy a hőformázás megfosztja-e a hajszálaimat a nedvességtől, mert a reggeli rutinomat normálisan végrehajthatom, anélkül, hogy tönkretenném a hajamat, csak a Nanoil Heat Protectant Spray-t kell alkalmaznom. Miért pont ez a termék? Megvédi a hajat a perzselő hőmérséklettel szemben és ezt jobban teszi, mint más ilyen jellegű termékek, amelyeket eddig használtam.

hővédő spray nanoil

A Nanoil Heat Protectant Spray használatának hatásai

Ez a hővédő spray észrevehetetlen védelmet hoz létre, amely nem csak a hajat védi a magas hőmérséklettől, hanem a hajszálakat is lezárja a sima megjelenés érdekében. Attól a naptól kezdve, hogy elkezdtem használni a Nanoil Heat Protectant Spray-t, a hajam szó szerint újjáéledt! Egészségesebbnek és sokkal szebbnek tűnik.

A Nanoil Heat Protectant Spray bizonyítottan megakadályozza, hogy a hajszín elveszítse élénkségét, ami festett és természetes hajra egyaránt vonatkozik. Ez az egyik oka, amiért megvettem ezt a spray-t. Hogy teljesen őszinte legyek, nem gondoltam volna, hogy egyetlen termék ennyi mindenre képes lenne!

Milyen összetevőket tartalmaz a Nanoil Heat Protectant Spray?

Az összetevők listájának elemzése után kiderült, hogy a Nanoil hővédő spray nem tartalmaz nehéz szilikonokat, amelyek hírhedtek arról, hogy elnehezítik a hajat.

Röviden és tisztán, a formula természetes eredetű humektánsokból és emolliensekből áll. Selyemfehérjéket tartalmaz, amelyek behatolnak a hajba, hidratálttá, táplálttá és fényessé téve azt.

Nem is emlékszem, mikor nézett ki a hajam ilyen mesésen- és ezt nem csak én mondom! A fürtjeim most fényesek, ami jól látható, különösen a napsütéses időben, kellemes tapintásúak és még a hajvégek sem töredeznek!

heat protectant spray nanoil

Ajánlanám a  Nanoil Heat Protectant Spray-t?

Igen! És őszintén hiszem, hogy nem számít, hogy milyen típusú a hajad, legyen az vékony vagy vastag haj, a  Nanoil Heat Protectant Spray tökéletesen megfelel mindenki számára. Nem húzza le a hajat és nem hagy fehér maradványokat. Az igazat megvallva, nem emlékszem, hogy használtam volna hasonló terméket, ami egyszerre védi, táplálja, ápolja és hidratálja a hajat. Pontosan ezért ajánlom mindenkinek a  Nanoil Heat Protectant Spray-t. Ha ti is szeretnétek egyet ezen az oldalon könnyen megtalálhatjátok: nanoil.hu. Szerintem más drogériákban is kapható, de én erről az oldalról szereztem be az enyémet.

Címkék: , , , , , ,

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk
0 shares