Napi szépségápolási inspiráció: az új KEDVENCEM – Lashcode szempillaspirál

Lashcode Legjobb szempillaspirál

Szeretek új kozmetikumokat kipróbálni, tesztelni. Miután a Too Faced Better Than False Lashes terméke nem jött be, úgy gondoltam, ideje valami mást is kipróbálni. Nem lenne indokolt kihagyni a Lashcode-ot, úgyhogy erre a termékre esett a választásom. Miről is van szó?

Lenyűgöző szempillaspirál és ápoló kondicionáló egy termékben. Egyetlen réteg a szilikon spirállal és szebb és egyben erősebb szempilláink lesznek

Kezdjük a szempillaspirálra vonatkozó elvárásokkal. A termékeket két kategóriába sorolom: a bevált és a nem vált be kategóriákba. Számomra egy jó szempillaspirál könnyű, intenzív színe van; egyszerű felvinni, hihetetlenül megszépíti a szempillákat pókláb hatás nélkül. Ugyanakkor tartósnak és nem túlzottnak kell lennie. Nem hagy csomókat és foltokat sem a szemem alatt.

A Lashcode megfelel a követelményeknek?

Mindenképp! Használom is már egy ideje napi szinten. Úgy érzem, természetesen gyönyörű vagyok. Ha neked is fontos a hibátlan és kifejező smink, akkor a Lashcode számodra is főnyeremény lehet. Az én esetemben a szempillaspirál az alábbi előnyökkel járt:

  1. maximális hosszúság
  2. szexi göndörítés
  3. feltűnő vastagság és volumen
  4. alapos hidratálás és táplálás
  5. szempilla növekedés elősegítése

Lashcode Szempillaspirál

Egy réteg szempillaspirál elegendő a napi sminkhez.

A felső és az alsó szempillákon egyetlen réteg nagyon természetes hatást, hosszúságot és volument ad. Gyors és egyszerű felvitel. Persze ez nem jelenti azt, hogy a Lashcode egy tipikus mindennapi szempillaspirál. Éjszakai kiruccanásokhoz is használom. A közelmúltban a barátom esküvőjén voltam – könnyek és tánc, minden volt. Fekete, szépen elválasztott és hosszabb szempilláim voltak az esküvő napján és éjszaka is. A Lashcode-nak köszönhetően a szemem ideális volt az alkalomra – erős kontúr és a szempillák teljes hosszúságukban ragyogtak.

Tudod mit? Észrevettem, hogy sok szempillám van. Igen! Ez az első termék, ami még a mikroszkopikus szempillákat is bevonja a szem sarkaiba. Egy Lashcode réteg elég volt ahhoz, hogy felfedezzem, hogy valójában elég sokan vannak.

A Lashcode nem egy újabb szokványos szempillaspirál!

Elbűvölt a fekete design, ami nagyon elegáns és egyedülálló matt színű. A barokkszerű pompa és páratlan palackok helyett egy minimalista, egyszerű és divatos csomagolás jellemzi.

Egy szilikon spirál pálca található a palack belsejében. A pálca is különbözik a szokásos és gyakori spiráloktól. Egyszerű forma, optimális méret, szűkített csúcs és nagyon elasztikus sörték – mindezek a funkciók a könnyű használat és a lenyűgöző hatások eléréséhez vezetnek. A Lashcode formulája finom a szempilláknak. A telített pigmenteket olyan összetevőkkel ötvözi, amelyek azonnal megcsillantják a szemeket és a szempillákat: csíra kivonatokat, baicalint, pantenolt, arginint és E-vitamint is tartalmaz. A tápanyagok gazdagsága a Lashcode szempillaspirált a szempillák legjobb ápolószerévé teszi.

Jó szempillaspirál Lashcode

Összefoglalva, ami igazán meglepett, az a tartósság volt. Kíváncsi vagyok, hogy tudtad-e, hogy a Lashcode nem vízálló. Ennek ellenére a szempillaspirál nagyon sokáig tart, lepotyogás mentes, foltmentes és csomómentes. Telitalálat! Egy tubus sokkal hosszabb ideig tart, mint egy olcsóbb szempillaspirál, mert nem keményedik meg és nem szárad ki.

ÉS TE? LECSERÉLNÉD A MOSTANI SPIRÁLOD A LASHCODE-RA?

Lépj be a hivatalos honlapra – www.lashcode.hu

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares