Smink ecsetkészletem. Ismerd meg az Yves Rocher applikátorokat!

Helló! Mizu?

Ma a smink ecsetkészletemről számolok be. Sok van belőlük, ezért dőlj hátra és élvezd az olvasást. Remélem, most látni fogod, mennyi ecsetre van szükség a sminkem elkészítéséhez.

Ecsetek arc sminkeléshez

Az általános arc sminkeléshez három ecsetet használok. A közepes méretű lekerekített sörtéjű ecsettel felviszem az alapozót. Ez az ecset nagyon precíz, ezért könnyen elkenem a kozmetikumot az orron, a szemek és ajkak körül. Ugyanakkor az arc többi részén nagy gömbölyű ecsetet használok. Valószínűleg sok nőnél ilyen ecset található a pipere táskájában. Hogyan kell használni? Finoman be kell ütögetni az adott arcrészekbe. A smink felvitele során kontúrozó ecsetet is használok. A sörte megfelelő szögben dőlt, ezért az arccsonton is könnyen használható.

Púder és arcpirosító ecsetek

A púder ecsetek nagyok és puhák. Olyan ecsetet választottam, hogy a leggyorsabb legyen az alkalmazás. Az ecset kissé gömbölyű, ezért könnyen használható. Az arcpirosító ecset szögletes sörtéjű. Ez az alak lehetővé teszi a gyors kontúrozást. Számomra tökéletes!

Szemsmink ecsetek

Az én készletemben három ecset található a szemsmink elkészítéséhez. Az első ecset kis kör alakú. Ez a folyékony és a szilárd állagú szemhéjfesték elkeveréséhez alkalmas. A másik applikátor két véggel rendelkezik. Az egyik vég rövid, míg a másik szélesebb a végein. Ez az ecset elkeni a szemhéjfestéket és más kozmetikummal vegyíti. A készlet utolsó ecsete vékony és szögletes. Vonalak meghúzására alkalmas és az alsó szemhéjvonal kiemelésére. Igazán elképesztő.

Neked is vannak Yves Rocher ecseteid?

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares