Létezik tökéletes szempillaspirál? Keressük meg!

Tökéletes szempilla – irreálisnak hangzik? Igen, nekem is, azonban az idő múlásával megtanultam, hogy a tökéletes szempillaspirált megtalálni igenis lehetséges. Sokszor voltam csalódott a megvásárolt szempillaspirálok teljesítményével. Ezért fektettem be professzionális termékekbe. Fedezd fel, hogy a szempillaspirál szinte tökéletes is lehet!

Tökéletes szempillaspirál – mit jelent ez?

Amikor a sminkről beszélünk, nem szeretem a kompromisszumot. Elvárom a megvásárolt kozmetikumtól, hogy egy olyan sminket segítsen nekem elkészíteni, amit sosem bánok meg. Csomós, lepergő és elkenődő szempillaspirál sosem volt számomra elfogadható. Ez az, amiért olyan sokszor kísérleteztem  a szempillaspirálokkal, hogy megtaláljam a tökéletes és egyedi terméket.

Nos, mit is jelent nekem a tökéletes szempillaspirál? Legyen hosszantartó és ellenálló a külső tényezőknek, valamint tökéletesen válassza szét a szempillákat, és ne hagyjon csomókat rajtuk.

Amikor szempillaspirált választok, mindig figyelek a kefére is. Legyen megfelelő formájú és kiváló minőségű anyagból készüljön.

Az alábbi szempillaspirálok tökéletesek számomra. Nézd meg őket!

Ahogy már azt említettem, úgy döntöttem, hogy letesztelek négy olyan szempillaspirált, melyek tökéletesek számomra, vagy legalábbis közel vannak a tökéletességhez. Remélem, hogy az alábbi lista sokkal egyszerűbbé teszi számodra a te szempilláidnak ideális szempillaspirál kiválasztását.

Készen állsz? Nos akkor kezdjük!

1. Nanolash szempillaspirál

Nem titkolom, hogy a rangsort a határozott kedvencemmel kezdem. Ez pedig a Nanolash szempillaspirál. Ez egy prémium minőségű spirál, amely egyszer sem okozott csalódást. Javaslom, hogy nézd meg jól a keféjét. Tökéletesen kialakított és szilikonból készült. Kifogástalanul befedi a szempillákat és nagyon gyorsan szétválasztja azokat.

A termék további előnyeként említendő természetesen a tartóssága. A Nanolash szempillaspirál könnyen ellenáll az esőnek, a síelésnek vagy egy hosszú éjszakázásnak. Nem kell tartanom a “panda szem effektustól”.

Hölgyeim, tudnotok kell, hogy a honlapon kétféle Nanolash szempillaspirált is találtok. Így tehát választhattok az alábbiak közül:

A termékek enyhén különböznek abban, ahogyan működnek, és a keféjük formájában. Így kiválaszthatod, amelyik a te igényeidnek leginkább megfelel.

2. Lashcode szempillaspirál

Úgy döntöttem, hogy a ranglistám következő helyére a Lashcode szempillaspirált teszem. Ez a termék hosszabbító és dúsító tulajdonságokkal rendelkezik, és lehetővé teszi a látványos eredmény elérését. A szempilláim az első felvitelt követően csodálatos kinézetet kaptak.

A szempillaspirál hosszantartó, és nem észleltem morzsolódást. A kefe megkönnyíti a felvitelt, és lehetővé teszi, hogy egyenletesen eloszlassuk a szempillaspirált, és még a rendkívül rövid, sarokban található szempillákat is precízen befedjük.  

3. Lancome Oscillation Power szempillaspirál

A dobogó 3. helyén a Oscillation szempillaspirál szerepel, mely egy jó termék, viszont voltak kifogásaim használata közben. De kezdjük a pozitív oldalával. Mindenekelőtt a Lancome Oscillation szempillaspirálja egy nagyon jól pigmentált termék, és rendkívül hamar szárad. Nem jelentett különösebb problémát felvinni egy második réteget sem. A termék élettartamával sem volt gondom, mivel az nem morzsolódott le.

Az egyetlen fenntartásom ezzel a termékkel kapcsolatban a keféje volt. Nem sikerült elérnem vele a rövidebb szempillákat. A formája nem tűnik túl jónak. A kefe nagyon keskeny és rövid, és merev sörtéi vannak. A sarkokban található szempillák befedése egy igazi kihívás volt számomra.

4. Collistar Mascara Art Design

A Collistar Mascara Art Design egy szintén különleges, figyelmet érdemlő termék, véleményem szerint. Nem titkolom, hogy meglehetősen sokáig használtam ezt a szempillaspirált, bár nem hibátlan. Kezdjük a keféjével, ami rendkívül jól kialakított. Nem jelentett problémát elérni a rövid szempillákat sem vele, és nem kellett azon aggódnom, hogy a szemhéjaim bekoszolódnak.

Viszont ahogy azt említettem, ennek a szempillaspirálnak is vannak hátrányai. A legjelentősebb sajnos a tartóssága. Reggel felvittem a szempillaspirált, és a nap közepére már elkezdett kenődni és morzsolódni. Nem tudtam elkerülni a “panda szem effektust” sem, miközben egy esős napon utaztam a munkahelyemre.

Összefoglaló

A kedvenc szempillaspirálom a Nanolash marad, és bíztatlak téged is, hogy próbáld ki. Egy kivételes minőségű termék, amely biztosan nem fog neked csalódást okozni.

Arra is bátorítalak, hogy kísérletezz! Ugyanis így vonunk le következtetéseket és tanulságokat a jövőre vonatkozóan. Nézd meg, melyik szempillaspirál felel meg leginkább az igényeidnek, és örökre megváltozik a szemsminkhez való hozzáállásod.

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk
0 shares