Mit gondolok a Nanolash Cluster szempillákról – DIY Eyelash Extensions

nanolash DIY Eyelash Extensions

A DIY Lash Extensions teljesen véletlenül keltette fel a figyelmemet. A szépségápolási híreket böngészve bukkantam a Nanolash weboldalára. A szempilla hosszabbítás kivételesen jól hangzik ha otthon csinálod, ezért úgy döntöttem, hogy megnézem őket. Mire jutottam?

DIY Eyelash Extensions– mit választottam és mik voltak az első benyomásaim?

Vettem egy doboz DIY Eyelash Extensions. A dobozban 36 fürtszempillát találtam 3 hosszban: 10, 12 és 14 mm-es. Összesen 8 különböző stílus közül lehetett választani. A gyártó honlapján azonban van egy komplett készlet is az otthoni szempilla hosszabbításhoz.

A készlet a következőket tartalmazza:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash sealer;
  • Cluster szempillák a felhelyezéséhez;
  • Nanolash remover;
  • rozsdamentes acél szempilla csipesz.

Csak a műszempilllákat vettem meg mert a többi termék már megvolt otthon.

Első benyomás a Nanolash DIY Eyelash Extensions-ről

Miután kivettem a Nanolash cluster szempillákat a csomagolásból, pozitívan meglepődtem. Nagyon puha anyagból készültek és rendkívül rugalmasak.

Az egyes szempillák nagyon jól tapadnak a fekete csíkra, amely pontosan el tudja takarni a csatlakozó vonalat, ami számomra szuper fontos.

Ezek az otthoni alkalmazásra szánt fürtszempillák szépen elrendezve voltak a dobozban. Nem okozott gondot a kivételük vagy a hosszuk felismerése.

Hogyan alkalmazd a DIY Eyelash Extensions-t?

A gyártó azt állítja, hogy a műszempilla hosszabbítás feltevése mindössze 10 perc alatt elvégezhető. Úgy döntöttem, hogy megnézem, hogy ez valóban így van-e.

Hadd tegyem hozzá, hogy még soha nem próbáltam otthoni műszempilla hosszabbítást. Ritkán használtam csíkos szempillákat is. Általában szempillaspirált használtam, vagy a kozmetikusommal csináltattam meg a félig tartós hosszabbítást.

Azzal kezdtem, hogy rendesen eltávolítottam a sminkemet. Minden sminkmaradványt eltávolítottam a szempilláimról, majd óvatosan megszárítottam őket. Ezután az egész szempillámra felvittem egy réteg bondert. Megvártam, amíg teljesen ragacsossá válik. Megfogtam a fürtöt, és a természetes szempilláim alá vittem fel, kb. 1 mm-re a szempillasortól. Ugyanezt a folyamatot megismételtem a másik szememmel is. Alkalmazásonként 4 tincset használtam, mivel lágy hatást szerettem volna elérni.

Természetesen több fürtöt is használhatsz, oroszos volumenű hatást létrehozva.

Az alkalmazás rendkívül egyszerű volt, és valójában kevesebb mint 10 percig tartott. Ezen a ponton meg tudom erősíteni a gyártó állításait.

Cluster szempillák a felhelyezéséhez

A Nanolash DIY Eyelash Extensions-el otthon is szép szempillákat varázsolhatsz. A Charm modellt választottam.

Fürtszempillák – meddig tartanak?

A gyártó szerint a termék akár 5 napig is a szemen hagyható. Az otthoni szempilla hosszabbítás esetében ez elég jó eredmény. Úgy döntöttem azonban, hogy megnézem, vajon egy kicsit tovább is viselhetőek-e.

Hétfőn alkalmaztam a szempillaspirálokat. A következő hétfőn még mindig a helyén voltak. Igyekeztem a hátamon aludni és kerülni az olajos kozmetikumokat. Tapasztalatból tudom, hogy ezek elronthatják a ragasztó tulajdonságait. Véleményem szerint a szempillaápolási rutinomnak köszönhetően meg tudtam hosszabbítani a felhelyezés élettartamát.

Levettem a fürtszempilláimat, hogy megnézzem, újra használhatom-e őket. A Nanolash márka jelzi, hogy egyszeri használatra készültek. Miután azonban levettem őket, észrevettem, hogy:

  • a ragasztó könnyen eltávolítható a csíkról;
  • a fürtök nem deformálódtak;
  • műszempillák továbbra is jól néznek ki.

Még egyszer felraktam őket, és nem csalódtam. Véleményem szerint a DIY Eyelash Extensions többször is használható.

Fürt szempillák DIY felhelyezéshez

DIY Eyelash Extensions – az egyik kedvenc termékem!

A DIY Lash Extensions az én kedvenc termékem, ha otthoni, csináld magad szempilla hosszabbításról van szó. A felhelyezés egyszerű, és valójában csak 10 percet vesz igénybe. Ráadásul a kész fürtszempillák tartósak és újra felhasználhatóak.

Ha valóban ilyen kevés időbe telik a kielégítő eredmény elérése, akkor a DIY Lash Extensions a tökéletes termék!

Összefüggő cikkek

Előző cikk
0 shares