Pattanásos bőr kezelése – Petrezselyem víz

A legegyszerűbb ápolási módszerek mindig a legjobbak. A petrezselyem víz megmentőként szolgál számomra, mert eltünteti a tökéletlenségeket és összehúzza a pórusokat. Vajon ezt a terméket érdemes bevezetni a napi ápolásba?

Lányok, van egy érdekességem számotokra. Ez a módszer nem minősül népszerűnek, de mégis érdemes kipróbálni a pattanások tisztítására. Tapasztalataim alapján egy egyszerű házi kezelés sokszor hatékonyabb, mint a professzionális. Miért?

Pattanások elleni harc az én módszerem alapján: PETREZSELYEM VÍZ

Hadd mutassam meg a tökéletes megoldást azoknak, akiknek elege van a rendszeres arcmaszk felviteléből, lemosásából, tisztító tapaszok felviteléből, radírból stb. Meddig bíbelődhetünk ezekkel a termékekkel? A petrezselyem víz minden kezelést sikeresen helyettesíthet és, ami a legjobb, hogy az egész folyamat otthon elvégezhető. N a g y s z e r ű  megoldás a csináld magad kozmetikumok rajongóinak.

Petrezselyem víz – funkció

A friss petrezselyemnek ápoló tulajdonságai vannak, és mégis alábecsülik. Számos A, B és C vitamint tartalmaz, ásványokat, beleértve a vasat, kalciumot, magnéziumot és káliumot. További flavonoidokat is tartalmaz, amelyek természetes anti oxigenizáló anyagok. Tudtad-e, hogy ez a különleges növény sok organizmust tápláló anyagot tartalmazhat? Én sem.

Petrezselyem víz – működés

Az érdekes kompozíciónak köszönhetően a petrezselyem víz sok értékes tulajdonsággal bír. Nem csak főzéshez, hanem a bőr ápolására is használandó:

  • lelassítja a korai öregedési folyamatokat;
  • tisztítja a bőrt és összehúzza a pórusokat;
  • felgyorsítja a bőr gyógyulását;
  • tisztítja a mitesszereket.

Petrezselyem víz – elkészítés

Ez a kozmetikum otthon is elkészíthető. A petrezselyem víz csupán egy infúzió, amit a friss petrezselyem vízből kapjuk. A petrezselymet mossuk meg, majd tegyük forralt és még meleg vízbe, majd hagyjuk lehűlni. Utolsó lépésben szűrjük le az infúziót.

A petrezselyem vizet minden másnak kell használni, hogy lássuk az eredményeket. Egy vattapamacsot belemártok, és az arcomon végighúzom. A módszernek köszönhetően a bőr megkapja az összes tápláló anyagot. Csupán 15 perc elég és már érezzük a frissességet.

Címkék: , , , , ,

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares