Nanoil arcszérum. A C vitamin ereje legyen veled!

Ezen a szép, napsütéses napon örömmel üdvözöllek a blogomon, mégpedig egy friss áttekintéssel a Nanoil C vitaminos arcszérumával kapcsolatban. Miközben mesélek errről a szuper arcápolási termékről,három nagyon fontos kérdést is megválaszolok majd:

1. Milyen előnyökkel járhat bőröd számára a C vitamin használata?

2. Hatékonyabb egy C vitaminos arcszérum mint egy arckrém?

3. Melyik C vitaminos arcszérumot érdemes választani?

Hadd kezdjem rögtön azzal, hogy elmesélem, hogy nem is olyan régen még fogalmam sem volt, hogy vannak előnyei a C-vitamin használatának a bőrünkön. Feltételezem, hogy ahogy a legtöbbetek én is azt gondoltam, hogy az aszkorbinsav nagyszerű fegyver a megfázás leküzdésére, és … ez minden. Azt hiszem tehát, hogy ebben az esetben összeköt bennünket a tudatlanság a C-vitamin szépségápolásban történő alkalmazásával kapcsolatban 🙂 Remélem, hogy ezzel a blogbejegyzéssel sikerül bővítenem a C-vitaminnal és az ezt az alapvető tápanyagot tartalmazó kozmetikai termékekkel kapcsolatos ismereteiteket. Készen állsz akkor néhány érdekes információra? Kezdjük!

Milyen előnyökkel járhat bőröd számára a C vitamin használata?

A hatékony bőrápolás titka olyan összetevőnek az alkalmazása, amely két feladatot képes egyszerre teljesíteni: alaposan vigyáz az arcbőrünkre és védi azt a káros külső hatásoktól – szabad gyökök(olyan oxigéntartalmú molekulák, amelyeknek páratlan számú elektronja van), toxinok, UV-sugárzás -. Határozott meggyőződésem, hogy a bőrünk védettségének és jó állapotának megőrzését a C-vitaminra kell bízni. Pikk-pakk meglátod majd hogy milyen sokrétű vitaminfajta ez. Ezen felül hamarosan megérted azt is, hogy a C-vitamin képes biztosítani számunkra azt, amire szükségünk van a fiatalság megőrzésééert folytatott mindennapi küzdelem során.

 • Antioxidáns – a C-vitamin tökéletesen képes kezelni a pimasz szabad gyököket, amelyek folyamatosan tönkreteszik az arcunkat. Egyszerűen megfogalmazva a C-vitamin semlegesíti a szabad gyököket, vagyis, az arcbőrünk lassabban fog öregedni. Ennek eredményeképp az öregedés első jelei később válnak csak láthatóvá az arcunkon.
 • Megújulást biztosít – az aszkorbinsav növeli a bőr energiáját, amelyre szüksége van az önregenerációs folyamatok végrehajtásához. Ezenkívül a C-vitamin ösztönzi az új sejtek termelődését és jó állapotúvá teszi a bőrt.
 • Ragyogást biztosít – a C-vitamin egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy kiemeli az elszíneződéseket, finomítja a bőr textúráját és egy vagy két tónussal fehérebb színt kölcsönöz a bőrnek, így fiatalabbnak és ragyogóbbnak tűnik.
 • Fiatalítás – a C-vitamin birtokában a ráncok megjelenése később fog megkezdődni, a bőr nem lesz petyhüdt, de ellenállóbbnak és fiatalabbnak fog tűnni.
 • Védelem – az aszkorbinsav pajzsként működik az arcbőrünk számára, ezért az UV-sugarak, méreganyagok, szabad gyökök és társaik már nem annyira veszélyesek a bőrünkre nézve; mondhatni hogy egyáltalán nem ártanak nekünk.

Hatékonyabb egy C vitaminos arcszérum mint egy arckrém?

Ha most arra vagy kíváncsi, hogy milyen típusú aszkorbinsav-kozmetikumot válassz, akkor engedd hogy eloszlassam a kételyeidet. A legjobb választás nyilvánvalóan a C-vitaminos arcszérum, amely általában sokkal jobb összetételű, mint egy szokásos arckrém. Mi teszi kiválóbbá? Például könnyű állaga és az a tény, hogy nem kell nagy adagot felvinni belőle ahhoz, hogy a bőr maximálisan fel legyen töltve a megfelelő tápanyagokkal. Az arcszérum további előnye az arckrémmel szemben az, hogy az előbbi a legaktívabb hatóanyag-koncentrátumok keveréke. Végül, de nem utolsósorban pedig, még a bőr számára is folyékonyabb állag a kedvezőbb (a gyakori arckrém használat okozhat némi torzulást az arcon).

Melyik C vitaminos arcszérumot érdemes választani?

Végül pedig a legégetőbb kérdés, vagyis a megfelelő kozmetikum kiválasztása. Tudod hogy, melyik C-vitamin arcszérum a legjobb a bőrödnek? Nekem már megvan a kedvenc termékem, amiről később bővebben mesélek majd. Ha azonban még mindig a megfelelő arcápolási termék után kutatsz, kérlek, fogadd meg a most következő tanácsokat.

Ne feledd, hogy egy jó C-vitamin arcszérum:

 • a C-vitamin stabil formájával lett megalkotva.
 • nincs hosszú lista rajta az összetevőkről.
 • könnyűnek és könnyen felszívódónak kell lennie
 • pozitív értékeléseket kell kapnia, mert ez is bizonyítja hatékonyságát.

Az összes fent említett követelményt teljesíti az én abszolút kedvenc C vitaminos arcszérumom a Nanoil márkától, amelyet már 3 hónapja használok. Ma van annak a napja, amikor visszajelzést is adhatok legújabb tapasztalataimról.

Nanoil vitamin C Face Serum

Amikor a Nanoil arcszérumot a kezedbe veszed, az első ami megragadja majd a figyelmed az a páratlan minősége. A csomagolást szemügyre véve elmondható, hogy ez a C-vitaminnal gazdagított termék valóban nem semmi. Maga az üveg kicsinek tűnik; igényes megjelenésű címkével és szalaggal, illetve csatolt csepegetetővel díszítve. Biztos vagyok benne, hogy egyetértesz velem, abban, hogy egy jó kozmetikumnak igényes megjelenésűnek is kell lennie.

Nyilvánvaló, hogy a kialakításnál fontosabb az, hogy az arcszérum hogyan befolyásolja a bőrt, ám ebben az esetben a hatásai több mint kielégítőnek mondhatók. Az összetevők listája rövid, ami hatalmas plusz. A C-vitamin stabil formáján kívül a Nanoil Vit. C Face Serum tápláló növényi kivonatot tartalmaz, amelynek köszönhetően:

 • táplálja,regenerálja és növeli a bőr nedvességszintjét.
 • fiatalosabb kinézetűvé teszi bőrünket.
 • helyreállítja a bőr rugalmasságát.
 • javítja az arcbőr állapotát és finomítja textúráját.
 • védelmet nyújt a napsugarak és a szabad gyökök ellen.
 • arcbőr lifting hatású.

Maga a szérum vízalapú, nincs intenzív aromája és színtelen. Mindez a jól megválasztott összetevőknek köszönhető. A Nanoil Vit. C Face Serum parabénektől, színezékektől és egyéb adalékanyagoktól mentes, melyeket nem szeretnél az arcodra kenni.További előnye hogy, a Nanoil arcszérum nem vastag fedésű, csak néhány másodperc míg behatol a bőrbe, anélkül, hogy bármilyen kellemetlen érzést hagyna az arcon. Nem fogod  elnehezedettnek vagy ragadósnak érezni az arcbőröd. Ráadásul a Nanoil Vit. C Face Serum hihetetlenül kellemes érzést kelt a bőrön!

Miközben felsorolom a Nanoil Vit C Face Serum érdemeit, szeretném felhívni a figyelmedet az árára is, amely – legalábbis véleményem szerint – valóban versenyképes. A Nanoil Vitamin C Face Serum elérhető áron megvásárolható a [www.nanoil.hu] weboldalon, és a futárcég máris kézbesíti nekünk. Kényelmes megoldás, nem?

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares