Minden jónak egyszer vége. Maybelline, Rimmel, Bourjois és Inglot

Sziasztok, Lányok!

Sajnos azt kell mondanom, hogy elfogyott a smink kozmetikumom. Egyeseket régóta használtam, és a rekord 7 havi használat! Az alábbiakban a kedvenc sminkemről lehet olvasni, beleértve a Bourjis alapozót, Rimmel szempillaspirált, Maybelline korrektort és szemkihúzót vagy Inglot folyékony ajakrúzst.

Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer Szem Korrektor

Hosszú ideje kerestem ezt az egyetlen és megbízható korrektort. Választásom a Maybelline  Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Korrektorra esett. Kezdetben szkeptikus voltam a kozmetikummal szemben. Azt hittem, hogy a csatolt szivacs foltokat fog hagyni. És mi az eredmény? A korrektor nagyszerűen elrejti a szemek alatti sötét karikákat és táskákat, valamint felfrissíti a tekintetet. Ezen felül tökéletesen elvegyül az alapozóval, illik az arcszínhez és nem hagy kellemetlen foltokat. Nyáron Világosabb árnyalatot használtam, majd a Mediumra lecseréltem.

Bourjois Healthy Mix kiemelő alapozó

A ragyogástól megfosztott bőrömet a Bourjois Healthy Mix alapozóval kezeltem. A kozmetikum nem tartós 16 órán keresztül, mint ahogyan ezt a gyártó állítja, viszont így is jó, remekül fed, elrejti a tökéletlenségeket és meggátolja a felesleges fényességet. A smink elkenéséhez szivacsot használtam, ami minden alkalommal tökéletesnek bizonyult. Persze, napközben további púder réteget kellett használnom. Az alapozó gyümölcs kivonatokat tartalmaz, amelyik táplálják a bőrt. Sajnos, a készítményben illatok is találhatóak, amelyek irritációt okozhatnak.

Maybelline Master Precise Szemceruza

Ez a kozmetika hibátlanul működik. Folyékony állagú, ezért akik még sosem használtak ilyet a szemhéjükön, lehet, hogy problémába ütköznek. Én hogyan csináltam? A Maybelline Master Precise szemceruzának precíz csúcsa van. Ennek köszönhetően vékony vonalat rajzolhattam, amely kissé hajlított a külső sarokban. A könyökömet az asztalra helyeztem, és az arcomra támaszkodtam. A szemhéj középső részéből kezdtem rajzolni a vonalat. A smink körülbelül egy perc alatt elkészült.

Rimmel Super Curler Szempillaspirál

Ennél jobb szempilla göndörítőnél nincsen. Mindig a Rimmel Super Curler Szempillaspirált használtam, és sosem hagyott cserben. A pillák sűrűbbek, hosszabbak, és ami a legfontosabb göndörek. A szemeim optikailag nagyobbak és szebbek, mint még soha. Nem szerettem, hogy a többi szempillaspirál csomókat hagy. Szerencsére a Rimmel tökéletesen elkülöníti a szempillákat és nem hullik le. A szemsmink felvitele után mindig kifésülöm a pillákat egy kis fésűvel. A hatás elképesztő!

 Inglot HD Matte Folyékony ajakrúzs

A folyékony rúzsok sokkal jobbak, mint a szárító ajakrúzsok és jobb alternatívát nyújtanak a szájfénynek. Ezért vettem meg az Inglot HD Matt ajakrúzst. A kozmetikumnak finom állaga van, hosszantartó a szájon, nem kenődik el és nem dörzsölhető le. Továbbá, az applikátor és a kis szivacs segít a kozmetikum felvitelében. Kedvenc színem a világos rózsaszín (11 szám). Azonban, barna, bézs, lila és piros árnyalatok közül lehet választani.

Címkék: , , , , , , ,

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares