Japán manikűr – mi ez és hogyan kell csinálni?

Sziasztok!

Minden nő szereti, ha szépek a körmei. Mostanában a japán manikűr úgy tűnik, nagyon népszerű, jól néz ki és nagyon tartós is. Ha ezzel a módszerrel szeretnéd megcsinálni a körmeidet, először nézd meg, hogy pontosan mi is ez és hogyan kell csinálni.

A japán manikűr története

Az ápolt körmök és a szép kéz mindig is minden nő védjegye volt. És hogy volt ez a japánoknál? Rájöttek, hogy a tápanyagok bedörzsölése a körmökbe jelentősen javítja azok megjelenését, fényesíti és erősíti őket. Ez az ötlet azonnal népszerűvé vált a világon és a kezelés hatása elképesztő. A japán manikűr természetes eredményt ad, amit sok nő szeret.

Mi a japán manikűr?

A japán manikűr egy egyszerű módja a körmök állapotának javítására. Ennek során egy speciális pasztát masszíroznak a körömlemezbe és speciális port visznek fel. A por különböző vitaminokat, ásványi anyagokat, keratint, méhpempőt és szilícium-dioxidot tartalmaz. Ennek köszönhetően a körömlemez erősebbé, fényesebbé és erősebbé válik. Ezt a kezelést háromhetente többször meg kell ismételni. Ez idő alatt nem használhatsz semmilyen színes körömlakkot. A japán manikűr általában a törékeny és töredező körmökkel rendelkezőknek ajánlott. Azoknak is, akiknek azért kell szép körmökkel rendelkezniük, mert a munkájuk vagy a társadalmi státuszuk megköveteli.

Milyen a kezelés?

Szükséged lesz egy készletre, amely a következőkből áll:

  • paszta, amelyet buffer segítségével kell a körömlemezbe dörzsölni, tápanyagokat tartalmaz (keratin, szilícium-dioxid, méhviasz, vitaminok), kisimítja a lemez felületét és kifényesíti a körmöket;
  • rózsaszín bufferrel bedörzsölendő por, amely megvédi a felvitt pasztát és a körmöket a káros külső tényezőktől, a por egészséges fényt ad és körülbelül két hétig tart;
  • szarvasbőrből készült zöld buffer, amelyet a paszta bedörzsölésére használnak;
  • rózsaszín szarvasbőr buffer a por bedörzsöléséhez;
  • kétoldalas buffer az egyes körmök felső rétegének polírozásához;
  • műanyag spatula a paszta felviteléhez és a körömágybőr eltávolításához.

Hogyan kell használni a készletet?

Kezdetben told vissza a körömágybőrt, reszeld le a körmöket és reszeld le minden köröm felső rétegét. Először vidd fel a pasztát, amelyet egy zöld bufferrel kell bedörzsölni. Ezután vidd fel a púdert egy rózsaszín bufferrel. A japán manikűr ellenjavallatai: gombás fertőzések, bakteriális fertőzések, gyulladások és allergiás reakciók, sérülések, rákos megbetegedések, a zselés vagy akril köröm nemrég történt eltávolítása.

 Ki szeretnéd próbálni a japán manikűrt?

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares