Hogyan válasszam el a hajam? Lássuk, melyik arcformához mi áll jól!

A hajad hosszú évek óta ugyanúgy néz ki, és nem tudod, hogyan lehet ezen változtatni? Úgy gondolod, hogy igazán csak úgy változtathatsz nagyot, ha befesteted vagy levágatod? Tévedsz. Ha csak az elválasztást megváltoztatod már szinte vadonatújnak fog tetszeni a frizurád.

Mi áll a legjobban neked?

Valójában nincs erre szabály, a fodrászok szerint az arc formájához kell illeszkednie a haj elválasztásának. Ennek ellenére, ha eredeti megjelenésre vágysz, néha érdemes figyelmen kívül hagyni a javaslataikat. Válaszd szét a hajad tetszés szerint: középen, balra vagy jobbra, vagy készíts cikkcakkot.

Kerek arc + középen elválasztás

Ha kerek az arcod, akkor az elmélet szerint a középen történő elválasztás áll neked a legjobban. ez a vonal legyen egyenes. Ha ezenkívül még be is göndöríted a hajad, akkor az arcod még karcsúbbnak fog tűnni, miközben a hajad dúsabb hatású lesz. Ne tedd a hajat a füled mögé. Hagyd, hogy a szálak az arcodba hulljanak, és nőiesen szálljanak a szélben.

Ovális arc + bármi, ami tetszik

Tökéletes arcforma, amelyhez minden típusú frizura illik. Csinálj középső vagy oldalsó elválasztást: válaszd azt, amelyik a legjobban tetszik.

Szív alakú arc + oldalsó elválasztás

Az oldalsó elválasztás karcsúsítja az arcvonásokat, a homlokot kisebbnek mutatja. Hagyd a hajad természetesen leengedve az arcodon. Az ilyen típusú frizurának hála igazi csajos külsőd lesz.

Szögletes formájú arc + cikk-cakk elválasztás

Kiemelés helyett lágyítani kell az arc vonásait, vagy el kell terelni a figyelmet róluk. A cikk-cakk elválasztás remek ötlet, ha az arc szögletes formájú. Akár aszimmetriát is alkalmazhatsz, és elválaszthatod csak az egyik oldalon. Ne legyen egyenes vonalú az elválasztás, mert ez szükségtelenül újabb vonalat ad az arcnak.

Hosszú arc + középső elválasztás

Ha az arcod hosszúkás, próbáld meg egy középen elválasztani, és hullámosítsd vagy göndörítsd a szálakat. Így a hajad terjedelmesebbnek, míg az arc kisebbnek tűnik, és a kerekség illúzióját kelti.

Címkék: , , ,

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares