Hajápolás keratinnal! Nanoil keratinos hajpakolás vélemény

Sziasztok!

Tudom hogy mindannyian érdeklődtök a legújabb szépségápolási termékek iránt, és tudom, hogy még izgatottabbak vagytok amikor egy olyan új termék kerül piacra, amely szebbé varázsolja a hajatokat, tehát következzen is a véleményem erről a termékről. A keratinos hajápolás, azon belül is a Nanoil hajpakolása a hajápolás nagyágyúja. Most már akár otthon is szalon minőségű hatást érhetsz el. Ezt hajpakolást használni nagyon egyszerű, nincsenek bonyolult instrukciók. De melyek a keratinos hajápolás előnyei?

Hogyan segít a hajadon a keratin? És miért szükségszerű?

A keratin név gyönyörűen cseng…Amikor gyerek voltam, anyukám mindig a keratinról beszélt a barátnőivel, úgy mintha egy barátjukról lenne szó, egy gyengéd és törékeny lányról akine gyönyörű a haja és finom csipkeruhát visel. Figyelj csak: keratin, Evelin, Katalin, Karolin… Hát így értettem én akkor. Most már persze tudom, hogy a keratin nem más mint….a hajunk! Persze most egy kicsit túlzok, de a hajunk 80% fehérjékből épül fel. Ha hajunk keratinszegény, állaga megváltozik. És ez a változás sajnos nem poziív.

Ez történik a hajjal, ha kevés benne a keratin:

 • gyengébbé válik
 • veszít víztartalmából
 • sérül
 • töredezik
 • fakó
 • rosszul néz ki

És így hat hajadra a keratin:

 • bármilyen sérülést rendbehoz
 • feltölti a mikrosérülések okozta repedéseket
 • javítja a haj megjelenésé
 • erősíti a hajat
 • fényesebbé teszi a hajat
 • dúsabb teszi a hajtöveket
 • védi a hajat

Elképesztő, nem igaz?

Éljen soká a keratin!

Szakszerűen használva a keratin képes a hajat csodálatos módon regenerálni. Mi az hogy!  Teljesen megújitja hajkoronádat. Nincs még egy ilyen anyag amely ilyen hatékonyan lenne képes újjáéleszteni hajszálainkat, mint a keratin. Hogy őszinte legyek, hónapokba telt, mire megtaláltam a számomra legmegfelelőbb keratinos hajpakolást. Nem vagyok az ampullák, vagy más, olyan hajpakolások híve, amelyeknek orákon keresztül a hajon kell lenniük, ráadásul a nehéz törölközőktől mindig megfájdul a nyakam… utálom. És ezek a fóliasapkák… már a hangjától kiráz a hideg. Zenét sem tudok rendesen hallgatni, annyira zörög. Sokkal jobban szeretem azokat a hajápolási termékeket, amelyek miatt nem kényszerülök bizarr rituálék elvégzésére. És ezért örültem annyira a Nanoil keratinos hajpakolásának. A használati utasítás lényegretörő: vidd fel nedves hajadra, majd 10 perc elteltével öblítsd ki. Ennyi. Ezt már szeretem!

A Nanoil Keratin hajpakolás használatának hatásai

Próbáld ki a Nanoil Keratin hajpakolást, és azonnal látni fogod a különbséget, már az első használat után. Most röviden leírom, hogy nézett ki a hajam, mielött kipróbáltam a Nanoil keratin hajpakolást: szörnyen! Azt hiszem, ez a megfelelő kifejezés. A hajam száraz volt, fakó és sehogy sem tudtam kordában tartani. Károsodott és fénytelen volt. És töredezett… nagyon töredezett. Ez mondjuk az én hibám volt, hiszen sokat festettem és szőkítettem a hajam. És persze mindezt otthon csináltam, szakértő segítsége nélkül.

De térjünk vissza a Nanoil keratin hajpakolásra. Amikor először használtam, három dolgot figyeltem meg.

 • A hajam sima és fényes lett.
 • A hajam könyebben kezelhető lett.
 • Sokkal hidratáltabbnak tűntek a hajszálaim.

Annyira örültem az eredménynek, hogy elhatároztam, hogy három nap múlva újra használni fogom, hogy a hajszálaim gyorsabban regenerálódjanak. Ez egy nagyon jó döntés volt mert pár kezelés 3-4 naponta, és a hajam teljesen felépült. Láthatóan simább a hajam, amely tapintásra is érzékelhető. Többé már nem töredezett vagy fakó. Hiszed vagy sem, ilyen jó otthoni eredményekre egyáltalán nem számítottam. És mégis, sikerült! 🙂

Nagyon ajánlom mindenkinek a keratinos hajpakolást, még akkor is ha hajad egészséges, hiszen sosem árt egy kis karbantartás. Látogass el a www.nanoil.hu és rakd a Nanoil keratin hajpakolást a kosaradba. Bízz bennem, nem fogsz csalódni! És ne felejtsd elmondani nekem a kommentekben, milyen eredményeket értél el a Nanoil keratin hajpakolással 😉 Sziasztok!

Címkék: , , , , ,

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares