Hajfényt fokozó folyékony selyem a Nanoiltól?

Liquid Silk Hair Conditioner

Használtál már folyékony selymet a hajadra? Biztos vagyok benne, hogy a blogomat követő lányok többsége kipróbált már valamilyen selyemet tartalmazó hajápoló terméket, vagy akár most is használja.

Miután láttam, hogy a fodrászom ezt tette a hajamba és csodálatosan puha és sima lett tőle, én is elkezdtem használni. Már egy csepp is száműzte a szöszös szálakat! Akkor még fogalmam sem volt arról, hogy a terméknek van némi köze a selyemhez. Ez egy szilikonokkal feltöltött hajszérum volt. A ragacsos bevonat miatt simábbá tette a hajat, de semmiféle erősítő hatást nem adott.

Nanoil Liquid Silk, igazi selyemben gazdag kondicionáló!

Szerencsére sikerült találnom egy olyan terméket, amelyben a selyem az egyik fő összetevő. Valódi selyem – a haj számára rendkívül fontos fehérje, a véletlenszerű szilikonok keveréke helyett. Ennek a bámulatos terméknek a neve Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner. Kiemelkedik a kétfázisú, légiesen könnyű formulával, amely a következőkből áll:

 • selyemfehérjék a simább hajért és az UV-védelemért,
 • búzafehérjék a hajjavító és erősítő hatásért,
 • B5-vitamin a rakoncátlan haj megszelídítéséhez és a fényesség növeléséhez.

Nincsenek véletlenszerű anyagok. A Nanoil minden egyes összetevője nagy szerepet játszik és jótékony hatással van a hajra. A formula parabénektől és szintetikus anyagoktól is mentes. Tartalmaz ugyan némi szilikont, de ezek könnyűek és könnyen kimoshatók, fokozva a simaságot.

Liquid Silk Hair Conditioner

Milyen hatása van a Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner-nek?

Az ígéretek valószínűleg kedvet hoznak ahhoz, hogy kipróbáld a Nanoil hajkondicionálót, ez biztos. A hivatalos honlap szerint:

 • a Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner selymesen simává teszi a hajat,
 • szöszösödés mentessé teszi a hajat,
 • erősít és rugalmasságot ad,
 • megkönnyíti a fésülködési rutint,
 • egészséges fényt ad,
 • minimalizálja a statikus hajszálakat.

Felejtsük el azonban az ígéreteket és térjünk rá a lényegre. Mit tud valójában a Nanoil selyemmel dúsított kondicionáló? Nagyon jól ismerem, mivel körülbelül 3 hónapja használom. Azután szereztem be, hogy láttam a bloggertársak véleményeit. Nem voltak nagy elvárásaim, de egy biztos, ez a balzsam CSODÁLATOS.

A Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner-el töltött 3 hónap után a hajam:

 • a mosás után és a nap folyamán nem szöszösödik,
 • nem gubancolódik / a problémás kibogozódás megszűnt,
 • sokkal simább és puhább,
 • elkábít a fényességgel és a mély színnel és sokkal rugalmasabb.

Liquid Silk Hair Conditioner

Megéri megvenni a Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner-t? Hol lehet beszerezni?

Foglaljuk össze röviden.

A Nanoil Liquid Silk Hair Conditioner-el kapcsolatos tapasztalataim nagyon jók voltak és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is használni fogom. Szebb lesz tőle a hajam és tartós is.

Szívből ajánlom, ha rakoncátlan a hajad és biztos vagyok benne, hogy helyrehozza majd a hajadat. Nem nehezíti el a hajat, viszont kevésbé lesz statikus vagy szöszös. Ez a terék könnyen használható, nem húzza le a hajat így a legválogatósabb felhasználóknak is tetszeni fog.

Ha további információkat szeretnél vagy a Nanoil Liquid Silk Conditioner beszerzését tervezed, látogass el a hivatalos weboldalra: www.nanoil.hu.

Címkék: , , ,

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk
0 shares