Az LED maszkokról. Milyenek a bőrünkre gyakorolt ​​előnyei a LED fényterápiának?

Az LED fényterápia egyik legújabb és legextrémebb divatja – a LED maszkok – egyre növekvő népszerűségnek örvend a bőr célzott kezelésére szánt eszközök között. Bár az elektronikus modell néha kacifántosnak tűnhet, a LED maszkok a megelőzésre és a bőr kezelésére szánt egészségügyi előnyöket nyújtanak.

Miért használják LED-ként terápiaként?

Az LED maszkok, mint a LED fényterápia, hatással vannak az emberi test bőrére annak megelőzése céljából. Egy LED maszk fénnyel terápiás hatása közvetlenül behatol a bőr mélyebb rétegeibe, ott megváltoztatja a sejtek fizikai állapotát, és javítja a szövetek öregedési folyamatát. Ezenkívül a LED fény elősegíti az elszarusodott sejtek regenerálását, miközben csökkenti a bőr érzékenységét és zsíroszsákait.

Bár a LED fényterápia képes indukálni kollagéntermelését és megfiatalítani a bőrt, a legtöbb alkalmazás sokkal prevenciósabbnak számít: a LED-fény erőteljes antioxidáns-hatása neutralizálja a környezeti szabad gyököket, amelyek károsítják a bőrt, és hozzájárulnak a szabadgyök-károsodás kialakulásához.

Milyen előnyöket nyújt a LED maszk?

Annak érdekében, hogy mélyebb bőralapú összefüggéseket lássunk, vizsgáltuk, hogy a LED maszkok hogyan hatnak a bőrre. A legfontosabb előny az, hogy a LED maszk segít megelőzni a bőr korai öregedésének jeleit, például a korai ráncok kialakulását, elősegítve a hidratálás folyamatát.

A LED fényterápia a bőrnek különböző típusú színhullámok besugárzásával működik, ami segít az akne kezelésében és csökkenti a bőr pigmentációs zavarát. A LED maszkok ezenkívül hatékonyan segítenek csökkenteni az alacsony hőmérsékletű hámlasztás okozta bőrirritációkat.

Hogyan működik a LED maszk?

A LED maszk működési mechanizmusa rendkívül egyszerű. A maszk különböző fényáramlási típusokat (red, blue, green) bocsát ki, amelyek célzottan behatolnak a bőr alsó rétegeibe, és onnan alkalmazzák a fizikai hatást. Az egyes fényáramlásoknak különböző bőrberuházó tulajdonságai vannak. A piros fény például javítani tudja a bőrsejtek oxigénfelvételét, ami serkenti a kollagén- és kollagéntermelést.

A kék fény a fájdalomcsillapítás és antiseborheic hatása, valamint kicsapja a bőr pórusait. Az alacsony hőmérsékletű hámlasztás és az akne kezelése révén a kék fény csökkenti az aknebaktériumok számát.

A zöld fény speciális tulajdonságokkal rendelkezik: javítja a bőr természetes vízmegkötő képességét, csökkenti a ráncok számát és csökkenti az egyes pigmentációs zavarokat. A zöld fény terápia továbbá képes a UV-sugarak okozta bőrszárazság csökkentésére és a mechanikai bőrkárosodások mint például az irritáció gyorsabb gyógyulására.

Mi a LED maszkok használatának időtartama?

Az LED maszkok használata ugyanúgy különböző személyenként, mint a többi LED fényterápiás eljárás. Az optimális eredmény eléréséhez a LED maszkok egyszerűen viselhetők 15-30 percig egy-egy ülésen, havi vagy havonta többször. Egyszerű video-szabályzót vagy személyre szabott időzítőt használhat a megfelelő szabályozások eléréséhez.

Fontos, hogy a bőr tanácsadója vagy orvosa beállítson egy megfelelő kezelési menetrendet. Az LED maszkok rendszeres használata az elvárt eredményeket elősegíti. Az orvos által előírt gyakorisággal, valamint az utasítások szerint használva az LED maszkok sok előnyökkel járnak.

Mire várhatunk a LED Maszk vagy a LED fényterápia használatától?

A LED maszkok és a LED fényterápia használatának során elérhetők bizonyos bőrünkre gyakorolt ​​előnyök. Ezek közé tartozik a bőrsejtek regenerálódásának serkentése, segít a pigmentációs zavar

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk
0 shares