A Nanoil Hair Styling Spray Really tényleg ennyire bámulatos? Kipróbáltam és …

nanoil hair styling spray

Biztosra veszem, hogy már hallottál a Nanoil Hair Styling Spray-jéről. Habár egy újdonságról van szó, az egyik legnépszerűbb választásnak számít a kategóriájában, és az értékelései is kiemelkedően magasak. Én általában véve szkeptikus vagyok az új szépségápolási termékeket illetően, most mégis a kísérletezés mellett döntöttem, hogy kiderítsem ténylegesen megérdemli-e azokat a nagyszerű visszajelzéseket.

A korábban használt formázó primereknek eddig mindig kizárólag roncsoló hatása volt a fürtjeimen. Rengeteg erőfeszítésbe kerül, hogy elfogadhatóan nézzen ki a frizurám. A legtöbb formázó nehéz olajokat és szilikonokat tartalmaz – melyeknek köszönhetően a végeredmény borzas, elektrosztatikus, néha még töredező is volt, a legelkeserítőbb esetben pedig hullani is kezdett. Jóllehet szörnyen  néztem ki, mégsem voltam képes lemondani a kedvenc habjaimról és spray-imről. Minthogy a hajam természetszerűleg sosem volt gyönyörű, így különböző intézkedéseket kellett foganatosítanom.

Nanoil Hair Styling Spray – megéri a pénzed? 

Sokáig kerestem a hajam számára megfelelő ápoló, hidratáló és egyenesítő formázó primer-t. Néhány héttel a  Nanoil Hair Styling Spray alkalmazásának megkezdését követően büszkén mondhatom, minden kétség nélkül, hogy egészen idáig pontosan ezt kerestem. A tincseim tápláltak, egészségesek, erősek, és mellette bármilyen formázóeszköz bevethető. Mindenképpen egy főnyereményről van szó! Nanoil ténylegesen kiérdemelte a dicsőítő kritikákat.

hair styling spray nanoil

Az első dolog, amibe a Nanoil kapcsán beleszerettem, hogy nem nehezíti el a hajat. Nagyon kellemes, a haj tapintása nem lesz zsíros vagy ropogós. Plusz a hajon történő eloszlatása a világ legkönnyebb dolga. Minden kétséget kizáróan mondhatom, hogy mélyen hidratálja a hajat. A Nanoil Hair Styling Spray akkor működik a legjobban, ha rögtön hajmosás után, nedves hajon alkalmazod. Majd kedvem szerint formázom a fürtjeimet, például egy körkefe segítségével. Majd a tartás érdekében újra fújom a terméket, mert hagyományos hajspray-ként is megállja a helyét (mindezt a fürtök megterhelése nélkül).

Gyengéd összetevőinek köszönhetően, a kozmetikum minden hajtípushoz nagyszerűen illik. Az INCI-k között semmilyen szilikon- vagy alkoholszármazékot, illetve káros parabént nem találsz. Biztos lehetsz afelől, hogy a fürtjeid jó kezekbe kerülnek. Mindegy, hogy a hajad vékonyszálú, sérült, dús, esetleg nehezen formázható ez a enyhe spray csodálatosan fog működni. Én mindenesetre nagyon bizakodó vagyok vele kapcsolatban.

Többfunkciós spray & mélyhidratáló hatás

A Nanoil formázó primere amellett, hogy mesésen előkészíti a hajat a formázáshoz, az állapotát is javítja. Panthenolban – más néven B5-vitaminban – gazdag, ami közismerten az egyik legkívánatosabb kozmetikai alapanyag. Jótékony hatásai között szerepel a táplálás, a hidratálás és a regeneráció elősegítése (én mindig ezt kutatom). Még a legrakoncátlanabb tincseket is megzabolázza, egészséges fényt és kinézetet kölcsönözve a frizurádnak. A Nanoil Hair Styling Spray százszor fényesebbé, dúsabbá és erősebbé tette a hajszálaimat. A másik főbb alkotóeleme a nagymamáink által is hasznosított ricinusolaj, amely tovább fokozza a haj állapotát.

Sőt mi több, azt is észrevettem, hogy a gubancok feloldása is egyszerűbb feladat! Ez azért nagyszerű, mert a fésülködés az egyik legutáltabb szépítkezési feladat a számomra. A borzas külső vagy elektrosztatikusság sem ügy többé – a hajam ellenállóbb és könnyebben formázható. A Nanoil Hair Styling Spray védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, tehát az minden körülmények között szép maradhat. Meleg szívvel tudom ajánlani, mert nálam semmilyen formázó nem vált be annyira, mint ez a primer.

spray a haj könnyebb kezelhetőségéé nanoil

A Nanoil Hair Styling Spray-vel a formázási rutin gördülékeny lesz a végeredmény pedig telt és ragyogó. A természetes formulája észbontó! A frizurám a széltől, fagytól vagy párás levegőtől függetlenül káprázatos. Emellett az általa kínált csodás ragyogás, táplált megjelenés, csodás illat és megerősített hajszerkezet mellett sem mehetünk el szó nélkül.

Honnan szerezhető be?

A Nanoil Hair Styling Spray garanciát vállal egy egyszerű és kielégítő formázási rutinért. A beszerzése is egyszerű! Még a lakást sem kell elhagynod – látogass el a www.nanoil.hu-ra és tedd a kosaradba a spray-t. Kommentelj és tudasd velem, ha már próbáltad a Nanoilt, ha jóttett a fürtjeiddel, ha tetszett, amit tapasztaltál .. ossz meg mindent! 🙂

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk
0 shares