A legjobb hajserkentő: Nanoil Argan Oil Micellar Shampoo

Argan Micellar Shampoo Nanoil

A hajam nem nézett ki mindig olyan lenyűgözően, mint most. A problémák a szülés után kezdődtek. A hajam gyérebbé vált, és szó szerint láttam a fejbőröm… Nagyon aggódtam, ki is vizsgáltattam magam, de az eredmények alapján nem volt semmi bajom. Én viszont teljesen összetörtem arra a gondolatra, hogy lehet, örökké ilyen marad a hajam. Aztán belebotlottam az argánolajban gazdag Nanoil-ba – ez a sampon tényleg megerősítette a hajam! A hajolajas kezeléssel és a maszk használatával együtt ez a termék csodákat művelt velem. Dőlj hátra, és olvasd el a Nanoil Argan Oil Micellar Shampoo-val kapcsolatos értékelésemet.

Nanoil Argan Oil Micellar Shampoo: Mit jelent a micella?

Biztosan ismered a micellás vizet, amit sminkeltávolításhoz használnak. Úgy hiszem, hogy minden lány használta is már legalább egyszer életében. A micellás víz mélyrehatóan tisztítja a bőrt, és tökéletesen eltávolítja azokat az anyagokat, amik csak káros hatással vannak a bőrre (szennyeződés, izzadtság, olaj stb.). A micellás sampon hasonlóan működik – alaposan tisztít, mellyel fejbőrünket egészségesebbé, hajunkat pedig dúsabbá tehetjük. Ezen kívül a Nanoil micellás sampon argánolajat is tartalmaz, és emiatt képes olyan tökéletesen tisztítani, táplálni és helyreállítani az alkotóelemek arányát. Jól hangzik, igaz? Ráadásul a sampon ricinusolajat is tartalmaz, ami megakadályozza a haj ritkulását, és hidratálja a tincseket. Fertőtlenítő hatást is kifejt a fejbőrön.

Argan Micellar Shampoo Nanoil

Nanoil Argan Oil Micellar Shampoo: jótékony hatásai a hajon

  • Javítja a haj állapotát és belső szerkezetét: a haj jól láthatóan dúsabb és tápláltabb lesz.
  • Védi a károsodással, a hővel és a hideg idővel szemben.
  • Intenzívebb fényt ad a hajnak, és dúsabbá teszi.
  • A hajat simábbá, könnyen fésülhetővé teszi, valamint megszabadítja a gubancoktól és csomóktól.

Nanoil Argan Micellar Shampoo – hatás 30 nap után

A haj már első használat után simábbnak néz ki. De biztos vagyok benne, hogy a hosszú távú hatásokat is tudni szeretnéd. Igaz, amit mondanak, a micellás Nanoil sampon tényleg teljesen átveszi az irányítást a hajápoló rutin során, és garantálja a fényesebb, simább és erősebb hajat. Remekül megtisztítja a fejbőrt, és így nem hullik ki olyan sok hajam, hiszen erősebbek a hajszálak, és megfelelően gondoskodom róluk. A hatás fokozása érdekében argánolajat használok a mélyrehatóan kondicionáló hajolajas kezelés során, és végül argános kondicionáló spray-vel rögzítem a hajam (ez is megvan a Nanoil-nál). Ezek együtt TÖKÉLETESEN működnek. A hajam visszanyerte a fényét, és egy bizonyos idő elteltével már néhány babahajat is felfedeztem. Új tincseim kezdtek nőni!

Mivel ilyen fantasztikus lett a hajam, csak akkor használom, amikor változik az évszak, hogy elkerüljem az úgynevezett időszakos hajhullást. A hajolajas kezelést is minden vagy minden második héten elvégzem. Ez a mélyreható terápia kondicionálja a tüszőket, és segít megőrizni hajam dús hatását.

Argan Micellar Shampoo Nanoil

A Nanoil Argan Micellar Shampoo értékelése

A legjobbnak értékelt sampon? Igen, ez a Nanoil Argan Micellar Shampoo. Főleg a nők körében népszerű, de férfiak is szívesen használják. Már annyi fejet megmentett a katasztrófális hajtól! Ezért kap annyi lelkes értékelést

Hol találom meg a Nanoil Argan Micellar Shampoo-t?

A legjobb ajánlatok és kedvezmények várnak a Nanoil oldalán (www.nanoil.hu), ráadásul a kiszállítás is gyors. De még sok más nagyszerű dolgot találsz ott!

Extra termékek a Nanoil-tól!

A Nanoil többet ajánl egy jó samponnál. Csekkold le a márka többi fantasztikus termékét is, a briliáns hajmaszkokat, a könnyed és szépítő kétfázisú, öblítés nélküli kondicionálókat és a tiszta szerves olajokat a hajolajas kezelésekhez. A Nanoil argánolaja teljesen megváltoztatja a játékszabályokat, ráadásul egy egész terméksorozat épül erre az anyagra. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek!

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk
0 shares