Tisztító arcpaszta Ziaja-tól, Manuka Leaves Hámlasztó Krém. Tökéletes a mitesszerek elleni küzdelemben

Kétségtelen, hogy a mitesszereket több ezer nõ utálja. Ezek kicsi, fekete és nehezen eltávolítható pontok a T vonalán. Nem csoda, hogy mindent megteszünk azért, hogy megszabaduljunk tõlük, mert:

  • a mitesszerek megfosztanak minden bájunktól, amit nehéz sminkkel elfedni;
  • a koszos pórusok gyulladáshoz vezetnek.

Mitesszerek kezelése – Kezdjük a harcot a mitesszerek ellen!

Számos módszer van a bõr tisztítására. Mindenki megtalálhatja a magának alkalmasat azzal, hogy kipróbálja az olcsóbb és drága termékeket vagy a házi készítésû és professzionális készítményeket. Sajnos, mielõtt megtalálnánk a tökéletes módszert, sok sikertelenfolyamatot kell megtapasztalnunk; ezért szerintem a véleményem most hasznos lesz számottokra. Itt van ez a termék, ami mitesszer vákuumként mûködik az arcomon. Csupán néhány használattal a bõröm visszanyerte fiatalkori bõröm simaságát és tisztaságát. Jelenleg akkor szoktam használni, amikor a mitesszer egyre láthatóbbá válik az arcomon. Ez a kozmetikum még nem hagyott cserbe!

Ziaja, Manuka Leaves Hámlasztó Krém
Arcpaszta a Mélytisztításhoz; Anti-mitesszer

Anti-mitesszer paszta? Ez egy mély tisztító kozmetikum, amelyet le kell mosni. Manuka levélkivonatottartalmaz, ami antibakteriális hatású. A kompozíció továbbá magába foglalja a zöld agyagot amely teljesíti a bõrmegkötõ és a normalizáló küldetést. Mit várhatunk el a Ziaja, Manuka Leaves Hámlasztó Krémtõl?

  • A mitesszerek eltávolításával kitisztítja a pórusokat.
  • Harcol az új bõr tökéletlenségei ellen.
  • Eltávolítja az arcfelületen felhalmozódó faggyú felesleget.
  • Finoman hámlasztja az epidermiszt, és összehúzza a bõrt.
  • Sikeresen megtisztítja a bõrt és felkészíti a következõ kozmetikusra.

Ez a termék olcsó, és érdemes beszerezni, mert ezidáig csak pozitív véleményeket gyûjtött be, akik mitesszerekkel küzdenek. Számomra ez a legjobb archámlasztó paszta. Egyszer volt lehetõségem tesztelni. Igazi életmentõ. Imádom a friss érzést miután a Ziaja, Manuka Leaves Hámlasztó Pasztát használom. Végül sikerült megszabadulnom a mitesszerektõl.

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares