Tengeri ihletésű hajápolás? Csak is Nanoil Algae Hair Mask termék segítségével

Mi a legjobb termék amit a hajunkra használhatunk, hogy optimális hidratálást, káprázatos fényt és figyelemre méltó puhaságot kapjon?

Ha Ariel – a kis hableány szép vörös hajjal – szépség blogger lenne, biztos vagyok benne, hogy a Nanoil Algae Hair Mask készítményt ajánlaná. Azért tenné, ezt mert a maszk csodálatos hatásának titka az értékes ásványi anyagokban gazdag tengeri algáknak köszönhető! Úgy döntöttem, hogy egy pillanatra elvándorolok a mesevilágba, és megpróbálom úgy ápolni a hajamat, ahogyan a kis sellő tenné.

Ma szeretném megosztani ennek a tengeri ihletésű hajápolásnak az eredményeit a Nanoil Algae Hair Mask rövid összefoglalójában. Mit tartalmaz a maszk?

Erre és más kérdésekre is az alábbiakban találhatsz választ. Olvass tovább bátran! 🙂

Nanoil maszk tengeri algákkal – az első benyomásom

A Nanoil hajmaszkok (öt féle van belőlük, beleértve az algamaszkot is) kiemelkedik a többi termék közül, ha csak rájuk pillantasz is. Igényesebb csomagolásokba kerülnek, amelyek nem riadnak vissza az élénk színektől. De nem csak a színeknek kell világosaknak és láthatóaknak lenniük, hanem a hatásnak is. Én osztom ezt a gondolkodásmódot a Nanoillal.

Nyilvánvalóan a következetesség is számít. Tehát a Nanoil Algae Hair Mask nagyon könnyed, és nem terheli túlságosan a hajszálakat. Soha nem nehezedett vagy ernyedt el a hajam. Ehelyett simábbá és kevésbé göndörödővé teszi a hajszerkezetet, és biztosan nem nehezíti el. Úgy gondolom, hogy ez a maszk nagy előnye.

Milyen összetevőket tartalmaz és mit tesz a hajunkkal a Nanoil Algae Hair Mask készítmény?

A maszk egy másik pozitív oldalát láthatjuk, ha jobban megnézzük a képletet. Három összetevő játszik kulcsfontosságú szerepet: tengeri algák, panthenol és glicerin – a triónak köszönhetően a haj selymes, rugalmas és az első alkalmazás után újjáéledté válik.

Természetesen a maszk több összetevőt tartalmaz, de nem sorolok fel minden olyan anyagot, amely konzisztenciát vagy csodálatos aromát kölcsönöz a Nanoil Algae Hair Mask terméknek. Az összetevők teljes listáját a megtalálhatod www.nanoil.hu weboldalon.

Az összetevők nevének puszta megadása azonban nem nyújt sok információt, és 100% -ban biztos vagyok benne, hogy érdekel a Nanoil Algae Hair Mask készítmény hajra gyakorolt ​​hatása. Mielőtt megosztanám véleményemet, vess egy pillantást a maszk hivatalos webhelyen felsorolt ​​előnyeire.

Nanoil Algae Hair Mask termék:

  • javítja a haj hidratációját.
  • ragyogást és rugalmasságot ad hozzá.
  • erősíti a tüszőket és helyreállítja a hajat.
  • kisimítja a hajat és megkönnyíti a formázást.
  • rögzíti a töredezett végeket.

Nanoil Algae Hair Mask: benyomásaim 4 hét után

Milyen hatással van a Nanoil Algae Hair Mask termék a hajamra? Már egy hónapja használom, úgy gondolom, kész vagyok elmondani neked ezt-azt az eredményekről. Az eredmények,valóban … meglepőek!

Hogy őszinte legyek, nem számítottam rá, hogy ilyen jó terméket kapok ilyen áron. Tudom, hogy mit beszélek, ugyanis sok drágább maszkom volt, amelyek rosszabb hatásokat eredményeztek. A legfontosabb, amit már említettem – a Nanoil Algae Hair Mask az első alkalmazás óta működik, és a következő használat során jobbá állapotúvá teszi a hajat.

Mára már gyönyörű, erős és tökéletesen hidratált a hajam. Úgy tűnik, hogy új életet kapott – többé már nem unalmas és élettelen. Ezt értem el a Nanoil maszknak köszönhetően (az azonos márkájú természetes olajokat is belevéve a rutinba).

Egy másik jó hír – a Nanoil Algae Hair Mask használata nem nehéz. Valójában csak két lépést kell végrehajtani:

  1. Vidd fel a maszk egy részét a nedves hajadra.
  2. Öblítsd le a szokásos módon kb. 20-30 perc erejéig.

Nagyon kevés erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy szép hajad legyen a Nanoil-nak köszönhetően. Ez nem az első termék a Nanoil-tól, amelyet használok és amire esküszöm. Az olajaikat is használtam, és most az algamaszk a kedvencem.

Tudasd velem, hogy neked mennyire vált be ez a maszk!

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares