Mixa, PRO-TOLERANCE hidratáló krémek. Működnek?

Helló,

ma a Mixa hidratáló arckrém poszttal kezdjük. A márka valószínűleg aL’Oreal Paris rajongói számára ismerős lesz, mert a gyártó megegyezik. Szeretnéd jobban megismerni a termékeket?

Mixa – a termékről

A MIXA bemutatja az érzékeny bőrápolás új fogalmát. Ez a márka olyan kozmetikumokat gyárt, amelyek barátságosak az allergiában szenvedőknek, mert nem tartalmaznak parabéneket, színezékeket, mesterséges illatanyagokat és tartósítószereket. A természetes összetétel a hatékony és kényes gondozást támogatja.

Ezért is szeretem használni a Mixa krémeket, mert a bőröm hajlamos az irritációra. Még a bőrgyógyászom is figyelmeztetett, hogy legyen óvatosabb az arcomon használt termékekkel. A Mixa krémek teljesen alkalmasak az arcomra!

MIXA PRO-TOLERANCE ARCKRÉM

A szeretett Mixa krémek a Pro-Tolerance sorozatba tartoznak és két változatban kaphatók (bővebben lent). Jól ápolják a bőröm annak ellenére, hogy az arcbőr nem olyan jól viseli az új kozmetikumokat, mint ahogyan én azt szeretném. A Mixa Pro-Tolerance arckrémek összehangolódnak az arcbőrömmel és a következőket biztosítják:

  • tökéletes hidratálás,
  • irritációk megnyugtatása,
  • túlérzékenység csökkentése,
  • nagyon egészséges megjelenés.

Ez a termék két változatban kapható, könnyű és gazdag, és csak finom különbség van közöttük. Mi a különbség? A könnyed és csillapító hidratáló arckrém Mixa Pro-Tolerance többnyire összetételében és hatásában eltér. A gazdag, nyugtató hidratáló krém Mixa Pro-Tolerance glicerint tartalmaz, hogy a száraz és érzékeny bőrt mélyen hidratálja. A könnyű verzió Omega-PP komplexummal egészül ki, amely megkönnyíti a könnyebbséget. Ennek köszönhetően ez az arckrém sokkal kényelmesebben működik.

Mindkét Mixa arckrém érzékeny bőrre ajánlott, amely hidratálást igényel. Ezért a krémeket váltva használom. A kényelem és megkönnyebbülés érzése ’semmihez sem hasonlítható. A krémet egyébként a használata miatt is kedvelem. Semmi szokatlan nincsen benne, mivel az arckrémet kétszer naponta, reggel és este kell arcra, nyakra és szem környékére kell felvinni.

Címkék: , , , , , , ,

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares