L’Oreal Elvive Clay Shampoo Test

Sziasztok Lányok!

Ma vetek egy pillantást a legújabb L’ Oreal samponra. Fogadok, hogy a legtöbben már felfigyeltetek a termékre, miközben kozmetikumokat vásároltatok. A sampon valóban szinte azonnal elragadja az ember pillantását gyönyörű azúr és menta árnyalatokban pompázó csomagolásának köszönhetően.

A sampon a legújabb L’ Oreal Elvive Clay termékcsalád része. A négy hajápoló terméken kívül agyagos arcpakolások is kaphatóak ebben a termékcsaládban. Remélem, hogy ezeket is tesztelhetem majd a közeljövőben (és persze meg is oszthatom veletek a tapasztalataimat!).

Kísértést éreztem, hogy megvásárolja a sampont két okból is. Kozmetikai agyagot tartalmaz, ráadásul a hajam típusának megfelelőt – zsíros fejbőrre és száraz hajvégekre ajánlják. A termék három agyagot tartalmaz, amelyeknek egy céljuk van: alaposan megtisztítják a hajat és a fejbőrt, tartást adnak a hajnak és 72 órán át dúsabb hajat is ígérnek. A sampon továbbá növeli a haj ragyogását és hidratálja a hajszálakat anélkül, hogy elnehezíteni őket.

Ez az elmélet és az ígéretek. De mi a valóság?

Sajnos… nem ilyen rózsás a helyzet.

Őszintén szólva a hajam hosszú ideje nem nézett ki ilyen rosszul. Nem tudom, hogy ez az agyagnak önmagában vagy az agyag és a tartósítószerek keverékének köszönhető-e. Van egy dolog, amit viszont biztosan tudok, – A hajam borzalmas lett. A hidratálás helyett olyan színtelen és élettelen hajam lett, amelyet nem igazán lehetett formázni sem, mert rendkívül merevek lettek a szálak. Iszonyú nehezen tudtam kifésülni is. Hajszárítás után a hajam statikus lett és az anyagból is maradt rajta néhány darab.

Ez volt az első és utolsó alkalom, hogy a L’ Oreal legújabb samponját használtam. Azt hiszem, többé nem fogom a hajamra kenni ezt a terméket. Lehet, hogy az van, hogy a sampon nem jó finom hajhoz, és egyszerűen csak elnehezíti azt. Remélem, hogy az agyag arcpakolások jobb hatásfokkal működnek 🙂

Címkék: , , , , , ,

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares