Hogyan hidratáljuk a hajat? A nedves hajra felvitt olajos kezelés

Sziasztok, Lányok!

A hajolajozás egy tényező lett a hajápolás világában. Minden lány tudja, hogyan kell csinálni, és milyen termékeket használjon. Sajnos nem mindannyian tudjuk, hogy az olajozási módszer megváltoztatása esélyt adhat a haj hidratálására. Mit értek ez alatt?

Miért olyan jó a nedves hajolajozás a haj számára?

Kiváló ötlet a haj és a fejbőr hidratálására. Kozmetikai olajat vagy szilikon szérumot is alkalmazhatunk. Ez a hajápoló módszer sikeresen felváltja a maszkot vagy a kondicionáló kezeléseket. A nedves hajolaj rendkívül egyszerű és gyors. Csak óvatosnak kell lenni, hogy ne legyen zsíros vagy korpás a fejbőr. Milyen előnyökkel jár a nedves hajas olajozás? Ragyogásnövelés, simaság, lágyság és többé nem töredezett végek. Bármilyen hátrány? Sajnos egy van … a haj veszíthet volumenéből.

Kinek való a nedves hajolajos kezelés?

A haj és a fejbőr típusától függetlenül mindenki olajozhatja a haját, függetlenül az előző ápolási rutintól, életkortól vagy nemtől. Azok, akiknek száraz, göndör, hullámos, tompa és statikus hajuk van, a legtöbbet nyernek a kezelésekből. Olaj használata után a haj szinte új életre kel.

Nedves hajolajozás – lépésről lépésre

Hajmosás után azonnal olajjal kezeljük a hajat, persze csak miután a felesleges vizet kicsavartuk hajunkból. Dörzsöljünk össze a tenyerünkben egy kis olajat; körülbelül két cseppnek kell lennie közepes hosszúságú hajra. Ezután következik az olaj egyenletes eloszlatása a végeken és a hajhosszon. Ne használjunk többet a zsírosság elkerülése érdekében (kellemetlen meglepetés lehet szárítás után). Az olajozott haj nedvesen látványos hatást fejt ki, nem igaz? Miért van ez így? A nedves haj jobban és gyorsabban szívja fel az olajokat vagy a szérumokat, ilyen egyszerű 🙂

Szeretnél kipróbálni te is ezt a kezelést?

Címkék: , , , , ,

Összefüggő cikkek

Előző cikk Következő cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 shares